Musical Campus 3303 – Silva Plana

Musical Campus 3303 in Zwitserland van 13 t/m 18 juli 2020.

In ‘Das Musical’ werd een artikel geschreven over Musical Campus 3303. Dit delen wij uiteraard graag met jullie! [Lees verder voor het volledige artikel]

Musical Campus 3303 in het kort: Voor het eerst kregen vocalisten de kans om hun vaardigheden te verdiepen in het inspirerende hoge berglandschap van het Oberengadin in Silvaplana. De Musical Campus 3303 was een vijfdaagse masterclass, de eerste in zijn soort in Duitstalige landen en werd afgesloten met het openluchtconcert “Night of the Musical”.

Het artistieke team van deze cursus stond onder leiding van de Duitse regisseur / professor en auteur Gil Mehmert en de Nederlandse dirigent en arrangeur Koen Schoots. A Way of Singing was vereerd om deel uit te maken van het team op Musical Campus 3303 in Silvaplana.

Das Musical
Das Musical

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *